Skip links

Over ons

De Stichting, het Groene Podium, is opgericht in september 2023 door duurzaam ondernemer Martin de Vries.

Martin creëert wat hij zelf als duurzaam ondernemer nergens kan vinden: een inspirerend platform waar je als duurzame ondernemer zichtbaar wordt, een ontmoetingsplek waar duurzame ondernemers én bewuste consumenten kunnen samenkomen en elkaar kunnen inspireren, versterken en ondersteunen.

Daarom brengt de Stichting, het Groene Podium, wekelijks verhalen over écht duurzame oplossingen aan de hand van constructieve en authentieke verhalen. Zo haal je als duurzame ondernemer inspiratie en kennis op en vind je ook de gemeenschap aan consumenten die zoeken naar écht duurzame oplossingen.

Stichting het Groene Podium deelt niet alleen baanbrekend nieuws over verduurzaming..

..maar ook successen, dromen en frustraties van groene pioniers die het voortouw nemen in deze transitie. Dat doen we niet alleen op de website, maar ook via Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube. Daarnaast komt onze community samen tijdens lezingen en evenementen.

Dus ben je ook een voorloper als het om écht duurzaam ondernemen gaat? Wil je ook duurzamer consumeren? Of wil je simpelweg meer informatie over onze community? Sluit je dan aan en word lid van het Groene Podium! Meld je ook aan voor onze nieuwsbrief zodat je steeds op de hoogte blijft.

Groene groeten,
Het Groene Podium

Stichting het groene podium

Martin de Vries - voorzitter
Ines Verbeek - secretaris
Johan Talsma - penningmeester
Flore Deroose - communicatie & pers

Stichting het Groene Podium
Overhoeksplein 2 unit 209
1031 KS Amsterdam
KvK nummer: 91457831
Btw Nr: NL865660591B01

Laat je email achter om nieuws en tips te ontvangen!

E-mailadres:

Ontvang tips & advies!

E-mailadres: